SiToscana

Vi bor i en landsby nært Pisa og kjenner Toscana - vi hjelper gjerne med å finne feriebolig som passer for deg. www.sitoscana.no

Følg oss gjerne på Facebook

Skrevet av Tage den 9. October 2007

Marmortur

Som jeg har tidligere (flere ganger) skrevet om at vi hadde to veldig fine turer i forrge uke. For å demonstrere hvordan det er mulig å dokumentere slike turer har jeg laget et lite kart hvor loggen fra turen er tegnet inn. Kartet er levert av Google Maps. Du kan både zoome inn og bruke musen til å suse omkring i geografien.
Kartet er generert fra mine data (som jeg har hentet ut fra min GPS) av GPS Visualizer. Legg merke til at jeg bare har ett datasett (startet klokken 09:19); dersom det er fler kan man velge hvilke man vil “se”. Dermed kan mange turer samles i ett kart.
Bloggen er litt for smal for å gi slike kart den plass de fortjener. Teknisk er det en IFRAME med Ajax som gjør kartet mulig. Dersom du vil bruke Google Earth isteden har du en link her. Der er sporet (om jeg kan kalle det det) mye mer nøyaktig. For eksempel kan man klart se at jeg tok en stopp utenfor hotellet i Calci.

Comments are closed.