SiToscana

Vi bor i en landsby nært Pisa og kjenner Toscana - vi hjelper gjerne med å finne feriebolig som passer for deg. www.sitoscana.no

Følg oss gjerne på Facebook

Skrevet av Sissel den 14. October 2012

Shopping i Volterra

En biltur sørover i Toscana endte opp i Volterra der shopping-basillen tok oss. Volterra er berømt for sine alabast-produkter. Verkstedene i byen åpner ofte dørene for publikum, og butikker bugner av lamper, statuer, smykker og mye mer. Denne ‘signora’ i en sentral butikk kunne jobben sin. Edel og Randi får prøve smykker.

Nye kunder kom inn og blandet seg i diskusjonene om hva som kledde oss best. Jeg var ganske fornøyd med min nye ‘look’, grønne stener både i ører og rundt halsen. Jeg burde nok bruke smykker oftere.

Alle bildene ble tatt av vår gode venn Svein Are Martinsen.

4 comments to Shopping i Volterra

 • edel&Louis

  Veldig fint Sissel.
  Og hadde også vært fint hvis smykket bare rakk litt ovenfor utringningen, bare på naken hud. Fargen passer så godt til blusen. Er det frekt foreslått av meg? At du kler smykker er ihvertfall sikkert. Klem fra edelSol (ikke den Edel som var med til Volterra). edel&Louis har imidlertid vært i Volterra noen ganger før :-)

 • Ann Helen

  Flotte damer kler flotte smykker!
  Kos dere og hils Edel:-)

 • Sissel

  Takk for kommentarer. Jeg har mange smykker, men har aldri vent meg til å bruke dem. Gode råd er bra! Det bildet av meg ble jo så fint, så jeg har brukt det på web-siden der vi presenterer oss selv med telefonnumerr etc (Kontakt oss).

 • Marianne Jørgensen

  Flott bilde av deg SISSEL og smykket passet perfekt !! Tror jeg må dra dit engang…