SiToscana

Vi bor i en landsby nært Pisa og kjenner Toscana - vi hjelper gjerne med å finne feriebolig som passer for deg. www.sitoscana.no

Følg oss gjerne på Facebook

Skrevet av Tage den 12. June 2013

Kylling på jegerens vis

Ingredienser

Ingredienser

Kylling på jegervis; pollo alla cacciatora: Man går ut i haven og plukker litt rosmarin, persille, salvie og en sitron.  Capers fra Lampedusa og en ansjos fra Sardinia.  Derefter kylling, som det må innrømmes ikke er fra landsbyen, men fra Calci.  I tillegg hvitvin, hvitløk og andre ting så åpenbare at man ikke gidder å ta bilde av dem.

La hvitløken og salvien frese forsiktig i litt olje; ta det ut og legg i kyllingen sammen med rosmarin.  Når den er brunet tømmer du på litt hvitvin.  La det koke en drøy halvtime sammen med det gule skallet (ikke det hvite) fra sitronen.

Når det nærmer seg, finhakk tomatene og ha dem i.  Rett før servering har du i capers, sitronsaften og ansjonen som er finhakket sammen med den finhakkede persillen.

Enklere kan det ikke bli.

3 comments to Kylling på jegerens vis

 • Gina

  Stønn – dette hørtes utrolig godt ut! Fint bilde også :)

 • Marianne

  Smaker sikkert fantastisk. Vil høres enda bedre ut med oppfordring til å kjøpe økologisk kylling, som har fått kose seg utendørs :-)

  hilsen familiens dyrevernpoliti

 • Bente Nordlie

  Et høydepunkt i vår Italiaferie å få være med å lage bla denne retten hos dere. Tusen takk fra store og små ( også fra han som etterlyste fantaen.. he he) :-)