SiToscana

Vi bor i en landsby nært Pisa og kjenner Toscana - vi hjelper gjerne med å finne feriebolig som passer for deg. www.sitoscana.no

Følg oss gjerne på Facebook

Skrevet av Tage den 5. October 2006

Motorsykkel i Toscana

Med Hustruen som co-pilot med kombinert vetorett og instruksjonsmyndighet har vi hatt en mini-ferie på MC i de sørlige deler av Toscana; bildet er tatt utefor en kaffebar vest for Volterra. Vi har med stor omhu ikke besøkt Firenze, Siena og San Gimignano, men isteden dratt til små og ukjente byer som Roccastrada, Massa Marittima, Costagneto og de varme kildene i Pomarance. Saken er at få ting passer bedre enn kombinasjonen MC og Toscana.
Problemet er at vi ikke vet om noe sted hvor det er mulig å leie en motorsykkel her i Toscana og da kan vi heller ikke lage et tilbud til frose nordmenn som gjerne vil kjøre før sneen har tint i april og efter at den har kommet i oktober. Derfor har vi nå bestemt å sette i gang for fullt med å undersøke om vi kan kjøpe noen sykler og sy sammen et tilbud. Følg med her i bloggen, eller be Sissel om å få tilsendt Nyhetsbrevet når det kommer ut. I løpet av neste uke vil det også komme en egen side under SiToscana som bare vil ha motorsykkelstoff; jeg vil blogge det så snart den er klar.


Vi har samlet all informasjon om utleien vår her:www.sitoscana.com/mc.

Comments are closed.