SiToscana

Vi bor i en landsby nært Pisa og kjenner Toscana - vi hjelper gjerne med å finne feriebolig som passer for deg. www.sitoscana.no

Følg oss gjerne på Facebook

Skrevet av Sissel den 9. October 2006

På tur i sør

På programmet; en liten ferie med overnatting. Vi dro sørover i Toscana langs små veier vi hadde kjørt før, men med et nytt mål; Roccastrada. Denne lille byen på toppen av høyden var mer enn vanlig interessant og pittoresk. Men utrolig nok, her fantes ingen overnatting! Etter en del leting, etter hvert i mørket langs ukjente veier, fant vi endelig det vi søkte. Barbaras lille B&B, Borgo Fonte Lupo, var et godt sted å være og med en sjarmerende vertinne. Kan anbefales for deg som vil oppleve små steder sør i Toscana; følg linken.
Og så fant vi sannelig et spisested helt etter vår kresne smak; en liten familiedrevet trattoria der lokalbefolkningen samler seg om kveldene, Lo Chalet.
Middagen utvilket seg til rene festmåltidet med “mammas tiramisu” som dessert og husets forskjellige iskalde søtsaker som punktum; limoncello, meloncello og lakrislikør. Og den som sørget for at alt fungerte i restauranten, var den livlige og pratsomme Fortuna, her avbildet i kassa ved utgangen.

Comments are closed.