SiToscana

Vi bor i en landsby nært Pisa og kjenner Toscana - vi hjelper gjerne med å finne feriebolig som passer for deg. www.sitoscana.no

Følg oss gjerne på Facebook

Skrevet av Tage den 9. October 2006

Utleie av motorsykkel i Toscana

I går var vi på middag i Lucca; vi er så heldig å kjenne noen som bor midt i sentrum! I en leilighet over to etasjer i et palass fra 1600-tallet. Men til saken: Vi traff en som driver et transportfirma. Han kunne fortelle at det ikke kreves noen form for autorisasjon eller godkjenning for å drive med utleie av kjøretøyer (herunder motorsykler) og at det derfor ikke skulle være noe i veien for at SiToscana kunne kjøpe inn motorsykler og sy sammen gode pakker med turforslag, detaljerte opplysninger om spisesteder, kombinert med overnatting.
Men livet er likevel ikke helt enkelt: Han sa at idet eneste som var viktig var at jeg passet på at alt var i orden med forsikringen og kasko. Det siste syntes jeg var rart, og disusjonen gikk frem og tilbake før det endelig ble klart at på italiensk heter kasko la casco mens hjelm heter il casco. Det er påbudt med il casco men ikke la casco. Hadde vært enklere å finne ut av dette i Norge, men…..
Uansett – Det kan altså tyde på at alt ligger til rette for at SiToscana tilbyr motorsykkelutleie fra våren av.

Comments are closed.