SiToscana

Vi bor i en landsby nært Pisa og kjenner Toscana - vi hjelper gjerne med å finne feriebolig som passer for deg. www.sitoscana.no

Følg oss gjerne på Facebook

Skrevet av Sissel den 6. November 2006

Endelig – etter 3 års venting!

Jeg møtte Genaro første gang for 3 år siden. Da viste han meg entusiastisk prosjektet sitt, leiligheter for turister i dylliske omgivelser like ved sitt eget hus og bare 4-5km fra Pisa sentrum. Siden har han hatt problemer; vært uheldig med valg av arkitekt som ikke hadde sørget for de lovede papirene og tillatelsene og dermed en saftig mulkt av kommunen! Det har vært så mange utsettelser at jeg nesten hadde glemt Genaro. Inntil han ringte for noen dager siden. Og vi har vært på besøk og blitt imponert. Nydelig innredede leiligheter, svømmebasseng og sykkelstier langs akvadukten fra foten av Monte Pisano inn til Pisa. Det unike er at det er like nært Pisa by som mange av de store hotellene som sier de er i Pisa!
Vi møtte også Paola, som viste seg å være nesten like entusiastisk som mannen sin. De fortalte ivrig om alle planene for å gjøre det best mulig for gjestene. Sykler skal blant annet kjøpes inn, porten og parkeringen innenfor skal gjøres ferdig og det skal plantes og ordnes. Vi har allerede laget den første web-siden. Følg linken så vil du se bildene som ble tatt i går – i november!

Comments are closed.