SiToscana

Vi bor i en landsby nært Pisa og kjenner Toscana - vi hjelper gjerne med å finne feriebolig som passer for deg. www.sitoscana.no

Følg oss gjerne på Facebook

Skrevet av Sissel den 2. November 2006

Helg på Sicilia

Sist helg var vi i Trapani på Sicilia, Karine og jeg. Alle ønsket oss god ferie, vi måtte forklare og forklare at vi faktisk skulle jobbe! Vi reiste bort for å få ro til å diskutere og planlegge neste års sesong. Og det var så vellykket at vi gjerne gjør det igjen, drar til et ukjent sted som vi kan utforske om kveldene slik vi gjorde i Trapani. Det lille b&b Novecento midt i byen kan anbefales. Hvis du er plaget av trafikkstøy, kan du be om å få rommet som vender bort fra gata. Vi jobbet om dagen, tok en tur ut ved lunsj-tid og om kvelden og sov utmerket tross gatestøy. Den hyggelige verten, Ignazio, satser på service. Vi fikk bruke både internet og video uten pristillegg, og vi takket ja til skyssordningen fra/til flyplassen. Grazie, Ignazio! Følg linken om du vil se mer. Med Ryanair sine billige flyvninger Pisa-Trapani, er byen vår, Pisa, faktisk også blitt en inngangsport til Sicilia!
Bildene viser oss på vinbar etter en laaang spasertur i Trapanis gater, Karines som våkner av siesta på stranda og et lite utvalg av grønnsakene som butikkene bugnet av.

Comments are closed.