SiToscana

Vi bor i en landsby nært Pisa og kjenner Toscana - vi hjelper gjerne med å finne feriebolig som passer for deg. www.sitoscana.no

Følg oss gjerne på Facebook

Skrevet av admin den 16. November 2006

Trøffelfestival i San MiniatoI november er det den årlige trøffelfestivalen i San Miniato. Dette er en stor folkefest og hit kommer mat -og vininteresserte fra fjern og nær over tre helger. Over hele byen er det stands med smaksprøver av viner som passer til trøffel, oster fylt med trøffel, lokale pølser med trøffelsmak og honning med trøffel for å nevne noe.

Skal man spise lunsj eller middag på en restaurant er det trøfler som en rød tråd gjennom menyen. Vi hadde Fantasia al Tartufo (crostini med forskjellige trøffeltoppinger), Pizzicati al Tartufo (hjemmelaget pasta med trøffel og sopp) og Tagliolini al tartufo (pastabånd med fløtesaus og revet trøffel).

På bildene ser dere en av trøffelstandene og en av vinstandene. I 2007 vil vi tilby våre gjester organiserte turer med trøffeljakt, samt vinsmaking med lunsj på vingården Tenuta di Poggio i San Miniato. Følg linken for mer informasjon om San Miniato der vi også leier ut ferieboliger.

Comments are closed.