SiToscana

Vi bor i en landsby nært Pisa og kjenner Toscana - vi hjelper gjerne med å finne feriebolig som passer for deg. www.sitoscana.no

Følg oss gjerne på Facebook

Skrevet av Sissel den 28. December 2006

Jul i ToscanaHvis du lurer på arrangementet vårt “Jul i Toscana”, kan du se her hvordan vi har hatt det i år. Godt vintervær hele uka; sol og ganske varmt om dagen, kjølig om kveldene. Velkomsten på terrassen vår skjedde i strålende sol med nesten modne sitroner på trærne, se bare oppe i venstre hjørnet på det første bildet.
Julaften var vi til midnattsmesse i den store katedralen i Pisa, for anledningen vakkert opplyst ved siden av Det skjeve tårn.
Den store middagen 1.juledag varte over både lunsj og kvelds. De yngste så film i kinoen vår etter at vi hadde spist oss ferdig ved 22-tiden. Bildet fra matbordet er tatt helt i starten av måltidet med ferske artisjokker på tallerkenene. Du finner den fullstendige menyen her. og linken nederst fører til juleprogrammet. Andre juledag ble det tur opp til Verruca, festningen på fjellet her med historie fra tidlig middelalder. Nede til venstre på bildet skimtes husene i Montemagno.

Comments are closed.