SiToscana

Vi bor i en landsby nært Pisa og kjenner Toscana - vi hjelper gjerne med å finne feriebolig som passer for deg. www.sitoscana.no

Følg oss gjerne på Facebook

Skrevet av admin den 14. December 2006

Nicosia


SiToscana utvider repertoaret av ferieboliger! I løpet av høsten har vi reist rundt omkring og sett på nye utleiesteder for neste år. Vi har møtt mange hyggelige, stolte og engasjerte italienere som ønsker at vi skal leie ut boligen deres. Vi har funnet perler og plukket ut de beste, de vi tror vil falle i smak hos nordmenn. Dette er en stor jobb fordi vi bruker mye tid på befaring, innsamling av informasjon, tar bilder og nøye vurderer de forskjellige stedene. På samme tid er dette en unik mulighet til å se mer av Toscana, og ikke minst opplever vi så mye på disse turene!

I dag var vi i Nicosia – i nærheten av Calci – og så på et hus fra 1500-tallet med rom og leiligheter til leie. Vertskapet har akkurat kjøpt huset og kunne ikke vente med å flytte inn. Her var det utrolig idyllisk med typisk toskansk stil og store hager. Et pittoresk sted, som vi helt sikkert kommer til å ta med i programmet til neste år.

Comments are closed.