SiToscana

Vi bor i en landsby nært Pisa og kjenner Toscana - vi hjelper gjerne med å finne feriebolig som passer for deg. www.sitoscana.no

Følg oss gjerne på Facebook

Skrevet av admin den 8. February 2007

Nye ferieboliger med fleksibel leieperiode!

Vingården Uccelliera i Chianti er et populært sted vi leier ut. Eiendommen er stor med endeløse rekker av vinranker, skog, tusen oliventrær og ville dyr som villsvin, harer og forskjellige typer fugler. En fasan løp over veien i det vi entret gården i formiddag. Vinen de produserer er anerkjent og eksporteres til mange land.

Verten Davide er veldig imøtekommende og sprudler av energi. I dag viste han oss fire nye leiligheter – “Rondine” – som akkurat er ferdig restaurerte. Etter litt diskusjon frem og tilbake gikk han med på at vi får fleksibel leieperiode på disse.

Her ved Middelhavet er det vanlig med ukesleie fra lørdag til lørdag på sommeren. En gammel tradisjon fra da turistene hovedsakelig kom reisende med bil fra Sør-Europa; Tyskland, Spania og Frankrike. Med bil er det enkelt å beregne ankomst- og avreisedag. Med fly bestemmer man mindre selv, og det er slik de fleste ferierende ankommer Toscana i dag. Tradisjon står sterkt her i Italia, og det er sikkert en av grunnene til at ukesleie fra lørdag til lørdag fortsatt praktiseres av de aller fleste.

Vi leier hovedsakelig ut ferieboliger med fleksibel leieperiode, og jobber hele tiden med å overbevise vår partnere om at dette er fremtidens måte å jobbe på. Noen ganger, slik som i dag hos Davide, får vi dette til!

Bildene viser Sissel og davide utenfor “cantina”, der vinen produseres og lagres, og middelaldertårnet med to leiligheter (foreløpig med ukesleie fra lørdag til lørdag).

Følg linken for mer informasjon om Uccelliera.

Comments are closed.