SiToscana

Vi bor i en landsby nært Pisa og kjenner Toscana - vi hjelper gjerne med å finne feriebolig som passer for deg. www.sitoscana.no

Følg oss gjerne på Facebook

Skrevet av admin den 23. August 2007

Flyruter til Pisa i 2008

Mange har begynt å planlegge ferien i Toscana til neste år. Det er alltid lurt å være tidlig ute, spesielt når man er flere sammen som skal på tur. De som er først får velge på øverste hylle. Siden flyselskapene ikke er like tidlig ute med planleggingen, syns mange det ofte er vanskelig å bestille feriebolig før flybillettene er i boks. Vi tar imot forespørsler og kan ofte holde av stedet der du vil bo i en bestemt periode, inntil reisemåte og datoer er på plass.

Under er informasjon fra Norwegian om at ruter og billetter er klare “om et par ukers tid”.

Foreløpig er ikke alle våre ruter for sommer 2008 lagt ut for salg. Deriblant ruten Oslo – Pisa som dere forespør om.

Vi håper dette er klart innen de neste par ukene. Vi anbefaler derfor at dere følger med på våre nettsider www.norwegian.no og sender oss en ny henvendelse når rutene er klare for salg.

Ha en fin dag.

Med vennlig hilsen

Tove Ettersti
Norwegian Gruppeavdeling
grupper@norwegian.no
www.norwegian.no

Ryan Air vil fortsette sine flygninger direkte til Pisa fra Sandefjord Torp til neste år. Sterling har ruter direkte til Firenze fra Oslo Gardermoen. Fra Firenze tar det en time med tog til Pisa.

For en del er det ikke praktisk (eller økonomisk!) at det er vanlig med ukesleie fra lørdag til lørdag her i Italia. Ved Middelhavet er dette ganske vanlig på sommeren. Spesielt for nordmenn som kommer til Toscana med fly alle dager i uka, kan dette komplisere ferien litt. De aller fleste stedene vi leier ut har imidlertid fleksibel leieperiode hele året. Det vil si at gjestene våre selv bestemmer ankomst- og avreisedato.

Comments are closed.