SiToscana

Vi bor i en landsby nært Pisa og kjenner Toscana - vi hjelper gjerne med å finne feriebolig som passer for deg. www.sitoscana.no

Følg oss gjerne på Facebook

Skrevet av Sissel den 6. January 2009

På mc fra vinter i nord

Vi har fått besøk av en ekte viking. Bjørnar kom på motorsykkel fra Polen. Riktignok tvang snøen ham til å ta ett strekk med tog, men de siste fem hundre kilometrene ble kjørt på to hjul. Som den omsorgsfulle vert han er, tilbød Tage seg å kjøre herfra (på motorsykkel!) og møte ham i Bolzano ved Østerrike. Han benytter forresten enhver mulighet til denne typen tjenester på mc! Men denne gangen ble det kanskje i meste laget med vinter og kuldegrader (ti om morgenen i Bolzano!). Bildet under viser at dette ikke var noe for frysepinner. Og det ble to vikinger som endelig kom fram hit til MOntemagno lørdag kveld!
Bjørnar har utstyrt seg for å reise i hele seks måneder! Litt Italia, litt Sør-Afrika, Spania og hvem vet – kanskje mer Italia. Han trives i hvertfall med t-skjorte i sola. Og vi har vært så heldige å få hjelp til vedhogst og andre sysler. Og så har vi hyggelig selskap ved peisovnen om kveldene med god mat og vin. Hvem hadde trodd at vi skulle få en arbeidende gjest i januar!

Comments are closed.