SiToscana

Vi bor i en landsby nært Pisa og kjenner Toscana - vi hjelper gjerne med å finne feriebolig som passer for deg. www.sitoscana.no

Følg oss gjerne på Facebook

Skrevet av Sissel den 9. June 2009

Feriebolig med pizza!

Edel og Louis har leid feriebolig hos oss mange ganger de siste årene. Denne gangen leier de huset Viola med utendørs pizza-ovn, og de fikk de seg en overraskelse da vertskapet inviterte til pizzakveld. Far Gino elsker å lage pizza og focaccia og ville gjerne vise dem hvordan det skal gjøres. Og vi ble også invitert. Kvelden ble både lærerik og uforglemmelig matmessig.
Her i Italia kan man jo aldri lage bare èn rett, så et enkelt måltid utvikler seg stadig til en gastronomisk opplevelse. Denne gangen ble det også servert en nydelig contorni av hvite bønner i tomatsaus (Gino), pasta tagliatelle laget hjemme av nylagte egg (Gino) og med deilig kjøttsaus til. Og desserten ble hjemmelaget is med kakao (Tage).
En uforglemmelig mandagskveld der ildfluene blinket nedenfor terrassen etter hvert som det varme kveldsmørket omhyllet oss. Hvis du vil vite mer om utleieboligen Viola, følg “Link” nederst på siden.
Tage var spesielt interessert i å lære om pizza-baking, noterte ivrig underveis. Man kan se på bildet at før eller siden kommer det nok en pizza-ovn i Montemagno!

Comments are closed.