SiToscana

Vi bor i en landsby nært Pisa og kjenner Toscana - vi hjelper gjerne med å finne feriebolig som passer for deg. www.sitoscana.no

Følg oss gjerne på Facebook

Skrevet av Tage den 18. December 2009

SiToscana på TV2 mandag

TV2 intervjuer oss i 2005

TV2 intervjuer oss i 2005

TV2 skal intervjue oss live på GodMorgen Norge mandag (det blir 21. desember).  Vi skal “på” klokken 10:45.

Denne gangen sender de ikke et team nedover så vi må bruke Internett til å sende lyd og bilde nordover til Norge.  Planen er å rigge opp et mini-studio i hagen, men værmeldingen for mandag er ikke den beste (for å si det mildt) så det blir kanskje fra stuen.  Det er en utfordring med lyden for vi vil helst slippe å sitte med hodetelefoner, men vi får se hva vi får til.  Helgearbeid for SiToscanas tekniske avdeling vil jeg tro.

Nervøsiteten begynner å spre seg i familien.

2 comments to SiToscana på TV2 mandag

 • Hei, dåkker.
  Lykke til med mandagen, og vi håper været blir godt sånn at dere kan filme ute. Vi skal benke oss med venner og familie forran TVen, så får de se så fint det er i toscana og for noen trivelige folk vi kjenner der. (Det er egentlig fint å være litt nervøs for det er da resultatet blir bra :-) )
  klem, Karin og Asbjørn

 • Marius

  Shit! Jeg rakk det ikke! Leste om det kl 10.42, sprang ned i kantina der de har en tv, fyrte opp 10.48 og da var det bare noe musikk… Der gikk jeg vel glipp av en av de større mediabegivenhetene i 2009, ja, ja….
  Du får legge det ut på youTube, Tage?

  Marius