SiToscana

Vi bor i en landsby nært Pisa og kjenner Toscana - vi hjelper gjerne med å finne feriebolig som passer for deg. www.sitoscana.no

Følg oss gjerne på Facebook

Skrevet av Tage den 21. December 2009

TV-opptreden

Vårt hjemme-TV-studio

Vårt hjemme-TV-studio

TV2 GodMorgen Norge var minst ti minutter forsinket, og de brukte bare to minutter på oss.  Så vidt vi kan forstå så viste de heller ikke bildene vi hadde sendt dem.  Men slik er det.  Bildet viser studio vi satte opp i stuen hvor vi sitter klare og venter på å komme på luften.

Det tekniske fungerte prikkfritt.

7 comments to TV-opptreden

 • Joda, de viste flere bilder av snørydding, salsiccer og honning på osten. Sissel har helt klart en fremtid som TV-vertinne dersom det skulle bli aktuelt! Eneste minus var at selve tv-bildet ikke var så tydelig. Etter bildet ovenfor å dømme ble det dessuten vist speilvendt(!) – selv om det ikke var mulig å se på TV. Kommer det flere programmer fra studioet i Montemagno? (Nå som dere var så godt i gang)

 • Øivind Amlien

  Innslaget var temmelig kort – 2 min. 18 sek. – men ga et lite bilde av hvordan dere hadde det. Og som John Arne sier: Bilder ble vist – regner med at det var de dere sendte som ble vist.

 • Ola

  God kveld Montemagno.

  Koselig å se dere igjen. Ikke vanskelig å mimmre seg tibake til mange koselige stunder i deres selskap, kanskje vi sees til neste år. En Sagra della Bistecca hadde vært en god unskyldning for et besøk.
  Vi ønsker dere en god jul og ett godt nytt år.

  Eva og Ola

 • Tage

  En DVD med innslaget er på vei. Når den kommer vil vi se hva som ble vist. Men regner med at det var våre bilder.

 • Tage

  August er tiden for en sagra della bistecca. Jeg er forresten ganske god til å lage Bistecca alla Fiorentina, som jeg serverer med en Brunello (eller tilsvarende) og sitroner fra hagen. Jeg er klar, så dere skal bare komme!

 • Ola

  Joda vi kan skrive under at din Bistecca alla Fiorentina er topp, men din 500gr middag fra sist var en opplevelse i seg selv. “Du er en stor mann for de store begivenhetene”.

 • Ola

  Unskyld, det var 600gr.