SiToscana

Vi bor i en landsby nært Pisa og kjenner Toscana - vi hjelper gjerne med å finne feriebolig som passer for deg. www.sitoscana.no

Følg oss gjerne på Facebook

Skrevet av Tage den 2. January 2010

Nyttårsnyhetsbrev

Vi har nettopp sendt ut nyhetsbrev med ønsker om et godt år i 2010.  Her er de andre hovedpunktene:

 • Første bok fra SiToscana
  Vi kjører motorsykkel og får stadig nye opplevelser. Nå har vi samlet noen historier i en bok som er til salgs. Du finner den her: www.blurb.com/bookstore/detail/1114200
  Arbeidet med neste bok er allerede i gang. Den vil ha fokus på maten vi lager og spennende steder som du neppe har hørt om.
 • Karneval i februar
  Det skjer alltid noe interessant i Toscana. I nyhetsbrevet vårt vil vi presentere et lite utvalg av sesongens festivaler, mat og vin, markeder, konserter og lignende. Først ut er karnevalet i Viareggio de tre første helgene i februar. Badebyen Viareggio ligger en halvtime nord for Pisa. Vi har samlet bilder fra tidligere år.
  www.sitoscana.com/karneval.htm
 • Langhelg i Lucca — privat eller med jobben?
  Vi har startet samarbeid med et hotell i Lucca, midt i det historiske sentrum som er omkranset av den berømte bymuren fra renessansen. Ta med venner, familie eller kolleger på en annerledes byferie. Kontakt oss for mer informasjon.
  www.sitoscana.com/lucca.htm
 • Nyheter ferieboliger
  Noen av årets nyheter er en vingård like utenfor Firenze og en olivengård med basseng i gangavstand til en liten by, “slow city”. Vi samler alle nye ferieboliger på en egen side.
  www.sitoscana.com/nyheter.htm

De som har Gmail-adresse har ikke fått nyhetsbrevet enda.  Det er fordi Gmail har bestemt seg for at all epost fra oss er spam (søppel), og sender det rett i spam-folderen.  Vi jobber intenst med å finne en løsning på dette.

Comments are closed.