SiToscana

Vi bor i en landsby nært Pisa og kjenner Toscana - vi hjelper gjerne med å finne feriebolig som passer for deg. www.sitoscana.no

Følg oss gjerne på Facebook

Skrevet av Tage den 22. February 2010

Vårtegn

Vi får stadig foruroligende meldinger fra Norge om at våren ikke har kommet så langt som man kanskje skulle kunne ønske.  Efter en lang vinter kan det jo være vanskelig å kjenne igjen vårtegnene når man ser dem.  For å hjelpe til har jeg vært ute en tur nå i formiddag.  Så når du ser ting i haven som ligner på det du ser her, da kan du trygt stå fast at det er vår.

Mimosa - snart er det Kvinnedagen

Mimosa - snart er det Kvinnedagen

Camelia

Camelia

Løvetannen koser seg i solen

Løvetannen koser seg i solen

Ikke bare gult og rødt, men også blått

Ikke bare gult og rødt, men også blått

Som alltid er det bare hyggelig å kunne hjelpe til.

6 comments to Vårtegn

 • Det er så godt å tenke på et det finnes mennesker som før var under nordpolåket som har greid å komme seg løs. Det er godt å se at de har det bra der de nå er og at de ikke har tundra i hjertet, men har medlidenhet med oss som fortsatt er under åket. :-)

 • Mange takk for hjelpen! Så langt ingen tegn til vårblomster her hos oss. Men vi har et kvinandpar ute på vannet hver dag som nå har begynt å svømme ganske tett sammen. Jeg tar det som et slags vårtegn.

 • Torill

  Bringer håp til oss alle,ivinter har jeg vært inne på og emigrere.Lørdag hadde jeg måkt snø tre ganger før kl.1030
  Kos dere m våren.

 • Edel Vedaa

  Eia var vi der…..Mange gode minner fra mine vinteropphold i Montemagno dukker opp når jeg ser mimosa og kamelia i blomst !!

 • solveig

  Her er minus 21 og masse snø, godt at blomstene ikke prøver seg enda…..

 • Det varmer å se hvordan dere har det. Nå gleder vi oss bare til vi ankommer Puglia om tre uker. Kanskje vår mimosa og kamelia også står i blomst?

  Kom innom om dere farer forbi.