SiToscana

Vi bor i en landsby nært Pisa og kjenner Toscana - vi hjelper gjerne med å finne feriebolig som passer for deg. www.sitoscana.no

Følg oss gjerne på Facebook

Skrevet av Sissel den 20. June 2010

På toppen av det skjeve tårn

DSCF0390_s_jobb_torre_850Og jeg fant dette bildet, som er et sterkt minne fra begynnelsen i SiToscana. Det ble tatt i 2004. Jeg klatret opp alle trappene til toppen av det skjeve tårn i Pisa, og nettopp i det øyeblikket da jeg sto og beundret utsikten helt hjem til Montemagno, fikk jeg telefon fra en av de første gjestene mine! Jeg ser jo ganske profesjonell ut..

5 comments to På toppen av det skjeve tårn

 • For et deilig minne å ha! På toppen gikk det enda litt mer oppover. ;-)
  Jeg har forsøkt to ganger å komme meg opp i tårnet. Første gangen var det restaurering, andre gangen ei avsindig kø på en av de varmeste dagene midt i en hetebølge. Vi gav opp og håpet på at på “det tredje skal det skje”. :-)

  Italia i mitt hjerte.

  Alt godt, og lykke til med livet slik du lever det.
  Eirin

 • Ola

  Hei Sissel

  Tenker utsikten til Montemagno er det fineste.

  Tips til dem som skal opp i tårnet; Det er å få kjøpt billetter på nettet, så slipper dere å stå i billettkø.

 • Sissel

  Takk, Eirin.

 • Hei Sissel :) Og akkurat den dagen, da var vi ilag :) Jeg gikk bare ikke helt til toppen. Men jeg husker øyeblikket jeg også – helt fantastisk å sitte å vente på dere nede på Mirakelplassen ilag med vår utmerkede guide Tiziano og bagasjen til alle deltakerne ! !! !

  Tusen millioner takk for sist – endelig kom vi oss tilbake til Montemagno – det skulle gå seks år – det er bare en uke siden vi dro fra dere – men vi lengter allerede tilbake til Casetta Livia, til den ordentlige vakre Livia, til mormoren og morfaren hennes – ildfuene, sommerfuglene – alt alt alt :) Tusen takk for at du var med å gjorde ferien vår i år aldeles fantastisk !

  Hilser så mye fra Frida og Erik – som vel tok det bildet av deg i tårntelefoni ? :)

  Vi høres snart :) Hektisk på hjemmebane, men sånn er det.
  Klem fra 10 grader overskyet Vesterålen.

  PS. idag møtte jeg ei dame som hadde bodd i Montemagno og som hadde så lyst til å dra tilbake. i likhet med oss og mange andre fant hun akkurat det hun lette etter der hos dere :)
  Takk for at dere er det og lyser opp veiene for oss :) :) :)

 • Glemte å si at denne gangen, i juni 2010, så gikk jeg til topp i tårnet i Pisa ilag med min mann og min datter på 11 år. Det var litt skummelt – men utsikten til Montemagno og Pisa for øvrig var jo utmerket :)