SiToscana

Vi bor i en landsby nært Pisa og kjenner Toscana - vi hjelper gjerne med å finne feriebolig som passer for deg. www.sitoscana.no

Følg oss gjerne på Facebook

Skrevet av Tage den 5. July 2010

Utsolgt for store leiebiler

Da Maggiore som er vår samarbeispartner på leiebiler, planla sommeren i månedskiftet april mai, da hadde hele Europa askefrykt.  Maggiore hadde lite bestillinger, og da sommeren skulle planlegges valgte de å kjøpe enn færre biler enn vanlig.

Nå i juli, når alle finner ut at de skal reise til Toscana likevel, da har Maggiore for få biler.  Vi kan fra og med i dag og resten av juli bare tilby klassene A, B, C og D i tillegg til syv- og niseter.  Se på vår bilside for informasjon om de forskjellige klassene.  I august kan vi fremdeles tilby hele spekteret av biler.

Konsekvensen er at dersom du enda ikke har leid bil til ferien i juli, da kan du ikke få en stor bil.  Vil du ha en mindre bil bør du ikke vente, for salget av disse klassene kommer naturligvis til å gå opp.

Det er ingen grunn til å tro at dette ikke også gjelder de andre selskapene.  I går ble det nemlig rapportert fra flyplassen at et av de andre selskapene tar dobbel pris for å leie ut en bil dersom du ikke har reservert på forhånd.

Comments are closed.