SiToscana

Vi bor i en landsby nært Pisa og kjenner Toscana - vi hjelper gjerne med å finne feriebolig som passer for deg. www.sitoscana.no

Følg oss gjerne på Facebook

Skrevet av Sissel den 10. February 2011

Mimosa

Nå står mimosaen i full blomst. Den gule fargen lyser som smørflekker i åsene, sier Edel. Vi gikk tur i dag og gledet oss over at våren snart er her. De som er kjent i MOntemagno, vil kjenne igjen Verruca-toppen i bakgrunnen på det øverste bildet.

5 comments to Mimosa

 • En av de fineste minnene fra En vinter i Toscana var et stort mimosatre som blomstret rett utenfor døra vår. Jeg har en “intensjonsavtale” om å oppleve det flere ganger. Gjerne sammen med Edel!

 • Ann Helen

  Så fint! Hils Edel:) John Arne, håper det er plass til flere under treet!?

 • Pia

  Åh, så herlig! Nå gleder jeg meg enda mer til vi reiser i mars!

 • solveid s fredrinse

  herlig! ikke mye som minner om vår her, minus 26 i morges….

 • Merete Kosberg

  Våren i Toscana,- jeg lengter tilbake! Om en måned popper nok valmuene opp også. Gleder meg til sommeren og dagene med samtaler rundt vinglassene. Håper Edel er der da også.Hils! Snart er jeg så voksen at jeg kanskje kan flytte for godt,- ikke bar efor et stakkarslig år som sist. Klemmer til dere alle.
  PS: Finnes fremdeles “Cinema Paradiso”? DS