SiToscana

Vi bor i en landsby nært Pisa og kjenner Toscana - vi hjelper gjerne med å finne feriebolig som passer for deg. www.sitoscana.no

Følg oss gjerne på Facebook

Skrevet av Sissel den 26. March 2011

Snakke norsk

Det gikk opp for meg at Livia ikke har vært på bloggen vår siden 7.januar! Dermed kan jeg endelig legge inn et bilde av henne uten å bli beskyldt for å være altfor opptatt av barnebarnet vårt. Det er dessuten en spesiell historie bak dette bildet. Livia har hatt besøk av venninne fra Norge! De hadde riktignok ikke truffet hverandre før, men de ble venninner veldig fort – akkurat slik vi håpet. Helle er nesten et år eldre enn Livia, men var veldig tålmodig og flink.  Historien bak er at vi vil at  Livia skal lære norsk, ikke bare å forstå det slik hun stort sett  gjør i dag, men hun må lokkes til å snakke språket vårt. Og hvem er vel da en bedre lærer enn et barn fra Norge som ikke forstår italiensk?

På bildet er de begge i Tages armer. Det regnet stort sett alle dagene, men hva gjør vel det når man har norske klær og vet at regn og sølepytter er gøy. Takk til Helle og pappa Jo!

4 comments to Snakke norsk

 • Wenche

  Jeg skjønner at det er min plikt som slektning å ta med ungene ofte på besøk til dere så Livia får lært seg norsk… blir riktignok ikke nordnorsk… :-)

 • Marianne Kulø

  Helledussan! Ja, tante Marianne setter ihvertfall stor pris på innlegg med Livia. Og varm takk til Tage, som ordnet norskkurset.

 • Cathrine

  Da kan ho få øv mye mer i juni når ho Hanna kommer på besøk til Italia, førr ho Hanna kan bare noen få ord italiensk så da må ho Livia snakk norsk :) vi gleeeda oss

 • Sissel

  En god idè, Wenche. Når kommer dere?