SiToscana

Vi bor i en landsby nært Pisa og kjenner Toscana - vi hjelper gjerne med å finne feriebolig som passer for deg. www.sitoscana.no

Følg oss gjerne på Facebook

Skrevet av Sissel den 4. May 2011

Ferie helt ved Middelhavet

Vi er litt stolte, Karine og jeg, for endelig denne sommeren har vi klart å finne ferieboliger like ved Middehavet. Problemet har vært at vi ikke vil leie ut boliger der masseturismen råder. “Alle” vil til strendene om sommeren, og miljøet blir lett bråkete og dominert av turister, men vi vil leie ut der man kan nyte feriedagene i rolige omgivelser. Nå kan vi tilby hele tre steder der du kan rusle til sand og  saltvann, nyte italiensk mat og også blande deg med andre turister akkurat så lenge du måtte ønske før du rusler hjem igjen. Bildet ovenfor er fra Buganvilla, to leiligheter i samme hus i rolig villastrøk. Hvis du vil bo i eget lekkert innredet hus noen hundre meter bortenfor, kan du leie Villa Chiara:

Og hvis du ønsker deg bare et lite steinkast fra havkanten, kan du velge Villa Punta:

Dette er et vinterbilde av Karine som nyter marssola. Vi skimter klipper og hav nedenfor. Hvis hun vil til sandstrand, kan hun følge stien langs havet i fem minutter.

Dette var litt reklame. Det har vært mange som har spurt oss om bolig ved sjøen, og vi vil bare gjøre kjent at nå har vi det faktisk!

2 comments to Ferie helt ved Middelhavet

  • Hilde Storhaug

    Hei Sissel!

    Takk for sist. Jeg, Karl-Ivar og Helena(nå 5 år) bodde hos dere og hadde det supert en sommer( sommeren 2009?, guri meg el var det 2008? uforglemmelig iallefall.) Vi skal 10 dager til Italia i sommer og kan ikke reise før i juli når det er varmt. Derfor hadde det vært deilig med sjø-leilighet. ( jeg er også gravid så det betyr også litt…) Vi reiser via Nice, har leiebil, og skal til en liten by som heter Camogli ( ganske nær Porte Fino tror jeg). Er deres hav-sted i nærheten av dette? Vil det være mulig å kombinere eller er det for langt unna? Vennlig hilsen Hilde Storhaug

  • Hei Hilde,
    Det er nok en bra avstand mellom Camogli og Tirrenia, ca. 15 mil. Camoglia ligger i et annet “fylke”, ikke Toscana, men Liguria. Der er også fint ved havet. Kos dere. Hvis dere får lyst på en kjøretur, så er vi her i Montemagno.
    Masse hilsener fra Sissel