SiToscana

Vi bor i en landsby nært Pisa og kjenner Toscana - vi hjelper gjerne med å finne feriebolig som passer for deg. www.sitoscana.no

Følg oss gjerne på Facebook

Skrevet av Tage den 16. August 2011

Notte di San Lorenzo

Renzo kutter opp vannmelon

Vi forsøker å være med på turen opp til Verruca på Notte di San Lorenzo.  I år var det ikke middag.   Men Renzo hadde ordnet med vann og vannmelon som vi gasset oss i på vei opp.

Det var fullmåne og lysforurensningen gjorde at vi bare så tre stjerneskudd.  Men det er tilstrekkelig: Ser man ett får man sitt hemmelige ønske oppfylt.  Vi var, som alltid, en liten gjeng fra Norge.

1 comment to Notte di San Lorenzo

  • edel&Louis

    San Lorenzo-natten er også navnet på en italiensk spillefilm. Laget av brødrene Paolo og Vittorio Taviani. De er født i San Miniato, Toscana. Det handler om innboerne som flykter fra landsbyen sin, under krigens siste dager. Flukten utspiller seg under selveste San Lorenzo-natten. Taviani-brødrene har laget flere spillefilmer med det Toscanske landskapet som bakgrunn.
    Vi lengter selvføgelig etter en ny ferie i Toscana i høst. Vi ser stadig på “Si Toscana” for å se på leiligheter som passer oss. Hilsen Edel& Louis