SiToscana

Vi bor i en landsby nært Pisa og kjenner Toscana - vi hjelper gjerne med å finne feriebolig som passer for deg. www.sitoscana.no

Følg oss gjerne på Facebook

Skrevet av admin den 11. November 2011

Kommentarer

Banfi leverer varene!

Til vår store skrekk oppdaget vi i går at bloggen av ukjente grunner har sluttet å sende oss epost når noen tar seg bryet med å kommentere et innlegg.  Det vil si at vi ikke har blitt gjort oppmerksom på at det ligger kommentarer og venter på “godkjenning”.  Derfor har vi heller ikke kunnet svare på dem.

Jeg har godkjent ikke mindre enn 42 (!) kommentarer nå i kveld.  Familiens EDB-mann leter efter årsaken og noen andre å skylde på.
For ordens skyld: Jeg har også avvist 112 kommentarer som hovedsakelig knyttet innlegge til hvordan man skal få større penis.

Vi trøster oss med årets andre Vino Novello.  Denne gangen fra Banfi.  Mye å si om de store vinhusene, men å lage fantastiske viner, det kan de.
Vi brukte vinen til å skylle ned en meget omfattende gnocchi con gorgonzola.

3 comments to Kommentarer

 • Arvid Oskar Pedersen

  En hilsen fra Kvaløya
  Etter en lang, fin høst (vi skriver 13. Nov.) med nord-norsk sommerstemning (temp. 6-10 gr.) ser det nå ut som værgudene har våknet og oppdaget at de har glemt å skru ned temperaturen i Norge. Nå blåser det kuling fra nordvest og det trues med snø. I slike stunder ( søndags morgen) er det god medisin å gå inn på bloggen til sitoscana å sjekke ut hva de driver med oppe i Montemagno. Gode beskrivelser av gastronomiske høydepunkter er alltid en fornøyelse. All ære til dere som holder bloggen så flott oppdatert. Artig også å se så mye fine bilder . Det må visst finnes en god fotograf der….;-)

  Hilsen Arvid og Ann Mari Pedersen fra Kvaløya i Troms

 • Marianne

  Takk og lov! trodde jeg var blitt sensurert.
  yngste frk Kulø

 • Takk for kommentarer, vi setter stor pris på tilbakemeldinger. Spesielt fra tidlige gjester som fortsatt husker oss. Når det gjelder dere, Arvid Oskar, kan jeg fortelle at mitt bakgrunnsbilde på pc’en fortsatt er Livia med blånisselue! Derfor tenker jeg ofte på dere. Og til deg Yngste frøken Kulø, jeg gleder meg til å gi deg en stor klem på fredag når vi kommer på helgetur til Oslo.