SiToscana

Vi bor i en landsby nært Pisa og kjenner Toscana - vi hjelper gjerne med å finne feriebolig som passer for deg. www.sitoscana.no

Følg oss gjerne på Facebook

Skrevet av Tage den 31. January 2012

Sne!

Sitrontre med sne

Ikke bra, ikke bra

Postkassen vår begravet i sne

Posten skal frem?

Når ryktene en skjelden gang forteller at det kan komme sne, da dekker vi til sitrontrærne.   I går var fjerde gangen på ti år at vi fikk nyss om at det kunne komme sne.  Men i dag hadde vi én avtale i Chianti og én i Chianti Classico.  Dermed ble det ikke tid til jobben som burde ha vært gjort.

Sitroner er tropefrukter og mangler fullstendig beskyttelse mot frost.  Yr.no forteller at det ikke skal bli nevneverdig med kuldregrader i natt så kanskje greier sitronene seg.  Men akkurat nå ser det ikke bra ut for årets limoncello.

Det er ikke til å nekte for at dersom vi hadde  sne litt oftere ville vi ha vært bedre forberedt.  På den andre: Fire dager med sne på ti år er mer enn tilstrekkelig.

1 comment to Sne!

  • edel&Louis

    Uff da! Håper limoncello reddes. Så i avisen at det skulle bli snø i Firenze i dag og tenkte at: Ja, om det ikke kommer så mye (neppe) blir det sikkert vakkert rundt om kring i parker og andre steder (prospektkortvakkert). hilsen edelSol :)