SiToscana

Vi bor i en landsby nært Pisa og kjenner Toscana - vi hjelper gjerne med å finne feriebolig som passer for deg. www.sitoscana.no

Følg oss gjerne på Facebook

Skrevet av Sissel den 22. March 2012

8.mars i Calci

Kommunen inviterte damene til å lage ei utstilling til 8.mars i år. Der skulle vi vise fram arbeidet vårt. Hver av deltakerne fortalte om sitt bidrag, og ordføreren ledet det hele. Salen ble etter hvert overfyllt og vel så det.
Jeg benyttet anledningen til å lage en liten stand med plakater og fotografier som skulle vise hvordan SiToscana fungerer – og hvorfor så mange nordmenn liker å komme hit
De av gjestene våre som akkurat da var i området, ble invitert med. Det ble en helt spesiell opplevelse der kulturforskjellene dukket opp i forskjellige drakter.
Hva gjør man etter et slikt arrangement? Jo, man spiser middag. Og da inviterer man like godt alle som hadde vist interesse og kommet. Mat og drikke ble servert i menighetshusets lokaler like ved.
Her ser vi italienere hygge seg sammen.
Og her ser vi nordmenn. Litt større avstand til hverandre, men blide og fornøyde de også.

Det var et stort utvalg av matretter laget av oss utstillere. Min norske kake “Verdens beste” gjorde stor lykke. Drikke til maten var som vanlig fri tilgang på vann, juice, iste, rød vin og hvit vin. Det var også en flaske grappa der, det skal man jo kunne ta som en ‘digestivo’ hvis man føler for det. At vi var i kirkens lokaler satte ingen begrensninger på middagstradisjonene.

2 comments to 8.mars i Calci