SiToscana

Vi bor i en landsby nært Pisa og kjenner Toscana - vi hjelper gjerne med å finne feriebolig som passer for deg. www.sitoscana.no

Følg oss gjerne på Facebook

Skrevet av Tage den 7. January 2013

Epost-dikt

Fotoutstilling i Montemagno

Utstilling av gamle fotografier fra Montemagno. De gamle bildene var satt sammen med nye tatt på samme sted.

Gruppo Culturale Montemagno er det vi kan kalle historielaget her i landsbyen vår.  I helgen arrangerte de fotoutstilling.  Gamle fotografier var hengt opp sammen med nye tatt fra samme sted.  Slik kunne man med selvsyn se at landsbyen i dag ikke ser så veldig anderledes ut enn den gjorde for hundre år siden.

Vi har fått flere hundre eposter som kvalifiserer til å være med i den første jubileumskonkurransen.  Noen eposter er bare én eneste linje.  Andre har tatt seg betydelig mer flid.  Her er det uten tvil mest fantastiske svaret vi har fått:

Dette må være en drøm å vinne,
Et paradis på jorden å finne,
Kunne lade opp i fred med sin kjære
Da hverdagen enklere man kan bære,
Året som gikk var et “helvetes” år,
Vi kom fra det med mange skrammer og sår,
En endeløs rekke med  operasjoner,
Samlivsbrudd, død, og depresjoner,
Optimist av natur, ja det følger meg,
Men nå kan det klare seg synes jeg,
Jeg er proppfull av håp for tjue-tretten,
Nå er uflaksen oppbrukt og bør ta retretten
Jeg vil smile bredt til alt godt jeg vet
Dette blir årets  realitet,
Litt  bakpå i formen, så JA JEG VIL DRA
Til Toscana og virkelig ha det bra,
Kunne glede meg over det vakre jeg ser,
Markere en ny start der livet ler,
En mann  jeg tipset har,
Om siden som pusten helt fra meg tar,
Ja dette er alt hva man kan begjære
av betagende landskap og skjønn atmosfære!

 

Comments are closed.