SiToscana

Vi bor i en landsby nært Pisa og kjenner Toscana - vi hjelper gjerne med å finne feriebolig som passer for deg. www.sitoscana.no

Følg oss gjerne på Facebook

Skrevet av Tage den 2. January 2013

Nyttårsbrev og konkurranse

Vi har sendt ut nyttårsbrev til alle vi kjenner i Norge.  Om du ikke har fått det kan du bare sende oss en epost så skal vi ordne det!

Oliven fra hagen

SiToscana er snart 10 år
I 2013 er det 10 år siden SiToscana tok i mot de første gjestene i Toscana. Nå planlegger vi feiring av jubileet sammen med gjestene våre.
Det første vi arrangerer er en konkurranse på jubileumssiden vår. Premien er intet mindre enn en langhelg i Toscana!
Slik blir du med i konkurransen: Først tipser du en du kjenner om konkurransen. Deretter sender du en epost til jubileumsadressen vår. Den adressen finner du på jubileumssiden.

Nye ferieboliger i 2013
Vi bor i Toscana og drar nytte av lokale kontakter. Denne høsten har vi funnet flere spennende ferieboliger og nye, gjestfrie samarbeidspartnere.

  • Nå kan vi tilby ferie nært Siena, på vingården Borgo Taddei, der et tidligere kloster nennsomt er gjort om til små leiligheter.
  • Olivengården Artemisia har idylliske og barnevennlige utearealer nært landsby med butikker og spisested.
  • Ekslusive Castrum Moriori har fire flotte leiligheter, og hele villaen kan gjerne leies av en gruppe.
  • Gårdshotellet Aldobrando passer for deg som vil bo komfortabelt på en vingård med mange fasiliteter og restaurant på stedet. Her kan du også spille golf!
  • Leiligheten Colle ligger i åssiden utenfor Pisa og egner seg godt for barnefamilier og gjester som ønsker en god pris hos et gjestfritt vertskap.

Finner du ikke det perfekte stedet for deg? Hvordan vil du bo?

Hvordan reise til Toscana
Vi har laget en nettside med tips om reisemåter mellom Norge og Italia.

Comments are closed.