SiToscana

Vi bor i en landsby nært Pisa og kjenner Toscana - vi hjelper gjerne med å finne feriebolig som passer for deg. www.sitoscana.no

Følg oss gjerne på Facebook

Skrevet av Sissel den 24. February 2013

Møljemiddag i Montemagno

Forleden kom min gode venninne Jutta på besøk fra Tromsø. I bagasjen hadde hun verdens beste fiskemåltid. I går kveld ble det festmåltid. Det er vanskelig å beskrive min nytelse. Men kanskje bildet Jutta tok av meg, forteller litt.

5 comments to Møljemiddag i Montemagno

 • edel&Louis

  Bildet forteller alt, Sissel. Har spist det samme BARE 2 ganger hittil i år, dog uten lever, det liker vi ikke.

 • edel

  ÅÅÅÅ – som du koser deg nå, Sissel!!

 • Sissel

  Det beste av alt er lever! Men jeg kan skjønne at det er litt sært. Man må nok være vokst opp med det. Dette var en herlig kveld!

 • edel&Louis

  JEG ER vokst opp med det, mamma og pappa hadde det alltid til torsken, også rogn. Lille edel likte ikke lever, minnet for mye om smaken av tran som jeg MÅTTE ta hver kveld, dog meget motvillig, ble “lurt” ved å få en skje Sanasol etter tranen. Holdt meg for nesen for å ikke kjenne smaken, og så Sanasol etterpå, GOD smak, så tannpuss. TorskeROGN synes jeg er nydelig!! Fortsatt bor det en “lille edel” inni meg når det handler om torskelever. Unner deg ditt herlige møljemåltid Sissel!! hilsen edelSol :)

 • Sissel

  Så forskjellige unger kan være! Marianne, minstejenta vår, elsket lever fra hun var bitteliten. Fisk og poteter var ikke like interessant. Etter å ha rensket tallerkenen for lever, hørte vi bare “mer! mer!”.