SiToscana

Vi bor i en landsby nært Pisa og kjenner Toscana - vi hjelper gjerne med å finne feriebolig som passer for deg. www.sitoscana.no

Følg oss gjerne på Facebook

Skrevet av Sissel den 8. February 2013

Vinner!

Vinneren er Magritt!

Vi takker 261 deltakere av jubileumskonkurransen i januar. Nå har vi trukket vinneren og fikk kontakt med henne i går. Her er hennes reaksjon:

I all verden – er det sant!!?? Det er jo helt utrolig – så FANTASTISK!!!
Wow – dette var virkelig dagens overraskelse!
Tusen, tusen takk!!! Hurra!

Det viste seg at den heldige vinneren har vært i Toscana tidligere, og det på bryllupsreise for en del år siden! De var til og med noen dager i Montemagno, og jeg har klart å finne fram til bilder som ble tatt den gang. Ovenfor smiler både Magritt og hennes ektemann på terrassen til det lille huset de leide den gang.

Vi takker alle som har vært med på konkurransen denne gangen og vil minne om at dette bare er den første av flere konkurranser som vi vil arrangere i løpet av dette året. Vi  feirer at vi, som fastboende i Toscana, ved personlig kontakt med nordmenn har funnet fram til “skreddersydde” ferieboliger i 10 år! Vi er heldige som har blitt kjent med så mange hyggelige nordmenn gjennom eposter, telefonsamtaler og besøk her i  landsbyen vår. Egentlig er det vel vi som har vunnet!

Følg med, følg med – neste konkurranserunde kommer i april.

Comments are closed.