SiToscana

Vi bor i en landsby nært Pisa og kjenner Toscana - vi hjelper gjerne med å finne feriebolig som passer for deg. www.sitoscana.no

Følg oss gjerne på Facebook

Skrevet av Sissel den 8. September 2014

Glade venner på tur

Plutselig en formiddag hadde vi fem vennepar på terrassen vår. Etter en drøy kilometers spasertur i sydenvarme oppover bakken fra Villa Buieri, var det godt å sitte ned med noe kaldt å drikke.

20140904-DSX_0970-mb1402_montemagno_1200Det ble et hyggelig avbrekk i arbeidsdagen vår. Praten gikk og spørsmålene var mange om hvordan det var for nordmenn å bo i en liten landsby i Toscana, slik som her i Montemagno.  Det ble tid til å se både hagen og leiligheten Marianne som vi leier ut i huset vårt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOm ettermiddagen dro Gunn sammen med gjestene våre på tur til vingården som vi samarbeider med sør for Pisa.  Bussturen tar en halvtime, og da bærer det først ut til vimarkene i hestedrosje. Kusken denne gangen het Alfonso, og han syntes å trives like godt som gjestene.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEn liten omvisning på gården hører også med. Og til slutt høydepunktet, smaking av viner med noen små delikatesser av ost og pølse til.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVi takker for besøket!

Comments are closed.