SiToscana

Vi bor i en landsby nært Pisa og kjenner Toscana - vi hjelper gjerne med å finne feriebolig som passer for deg. www.sitoscana.no

Følg oss gjerne på Facebook

Skrevet av Sissel den 17. January 2007

Travle dager etter realiserte drømmer


Bloggen vår er ikke blitt oppdatert på to uker, og det har sin forklaring. Vi har vært i Oslo på reiselivsmesse og vært gjester i et program om å realisere sine drømmer i God Morgen Norge. Og vi er blitt intervjuet av to aviser.
Vel hjemkommet blir vi oversvømt av hilsninger og bestillinger fra hele Norge. Det tar sin tid og svare alle, men det er jo kjempemoro! Hvis du ikke fikk med deg tv-programmet, kan du gå inn på TV2 sin web-side og se på video fra 5.januar. Og hvis du vil se hva avisa Nordlys skrev, kan du se her.
Vi føler oss helt overrumplet av så mye oppmerksomhet. Ikke vanlig kost for alminnelige folk som bare har flyttet fra det kalde nord til Middelhavet og klort seg fast i en fjellandsby sammen med gjestfrie italienere. Det har selvfølgelig vært problemer underveis. Når vi tenker nøye etter, husker vi jo at vi ikke hadde noe sted å bo da vi kom, at en diger slange nær falt i hodet på meg på kjøkkenet før restaureringen, at entrepenøren gikk konkurs, at de første planene for bedriftsetablering gikk rett vest osv. Men det falt oss faktisk aldri inn å gi opp, og nå husker vi best at alt gikk bra til slutt. Føler at vi er midt i det gode liv!
Bildet er tatt den aller første gangen vi overnattet i huset vi skulle kjøpe. Det var ennå ikke vårt og øyeblikket ved bordet var nærmest uvirkelig, noe som selvutløseren faktisk har klart å oppfatte.

Comments are closed.