SiToscana

Vi bor i en landsby nært Pisa og kjenner Toscana - vi hjelper gjerne med å finne feriebolig som passer for deg. www.sitoscana.no

Følg oss gjerne på Facebook

Skrevet av Sissel den 4. August 2007

Merenda hos Ian og Heather

For et par uker siden gjorde vi et nytt bekjentskap og var så heldige å bli bedt til en ‘merenda’ samme ettermiddag. Det viste seg at vi, uten å ha vært klar over det, hadde fått nye naboer oppe i åssida. Begge er engelske, Ian musiker fra London, Heather lærer og billedkunstner som har bodd mye lenge i Firenze. Veldig hyggelig bekjentskap og spennende å se det lille huset de har kjøpt oppe i skogen. Full av entusiasme rydder de skog og restaurerer huset selv. Med bosted i London og begrenset tid til å være i Toscana er ikke det noen helt enkel oppgave. Men huset blir nydelig! Ian har til og med kjøpt en Jøtul-ovn som han stolt viser fram til oss. Norge er kjent for å ha gode vedovner, Jøtul må være det beste!
Merenda er nesten som kaffebesøk i Norge, men oftest med fingermat og vin istedet for kaffe og kake. Men etter hvert som andre italienske naboer dukket opp denne ettermiddagen og hadde med seg både skinke, oster og andre godsaker, skjønte vi at ‘merenda’ også kan være mer enn det. Det hele utviklet seg etter hvert til et livlig selskap i nydelig ettermiddagssol. Og vi ble snartrt viklet inn i viktige diskusjoner om livet og maten.
Vi håper det går bra med prosjektet til Ian og Heather og håper vi treffes igjen neste gang de får anledning til å komme til huset sitt i Montemagno!

Comments are closed.