SiToscana

Vi bor i en landsby nært Pisa og kjenner Toscana - vi hjelper gjerne med å finne feriebolig som passer for deg. www.sitoscana.no

Følg oss gjerne på Facebook

Skrevet av Sissel den 30. September 2007

Nåler mot allergi!

Med bakgrunn fra streng skolemedisin er det ikke så lett å tro på alternative behandlingsformer. Men jeg har da i det minste åpnet sinnet mitt for å lytte og prøve istedet for å benekte. Og nå er jeg forvirret! En av våre hjelpsomme gjester, akupunktør Ola Sveine, kom hit akkuart da min fortvilelse var størst fordi den daglige antihistamintabletten etter 20 år ikke syntes å hjelpe lenger. Til tross for Xyrtec fikk jeg allergiske anfall; svulmende slimhinner både i nese, ører og svelg, og jeg ble helt utslitt av nys og rennende nese. Da kom Ola med sine nåler og ga meg noen stikkende behandlinger i løpet av den korte uka han var gjest hos oss. Og hva skjedde? Tablettforbruket gikk ned til hver 3.dag. Men skeptisk som jeg er, tenkte jeg at det nok bare er en overgang, jeg må vel tilbake til den daglige dosen etter hvert. I dag, tre uker senere (og uten flere behandlinger) er det 6 dager og 7 timer siden siste tablett! Jeg takker i ærbødighet for det jeg ikke forstår og heller ikke benekter. Akupunktør Ola Sveine, 2642 Kvam.

Comments are closed.