SiToscana

Vi bor i en landsby nært Pisa og kjenner Toscana - vi hjelper gjerne med å finne feriebolig som passer for deg. www.sitoscana.no

Følg oss gjerne på Facebook

Skrevet av Sissel den 12. February 2010

Kurs i Toscana

Liv Karin Krogseng

Liv Karin Krogseng

Blant alle nordmenn som kommer til Toscana som våre gjester, er det mange med stor kompetanse på de forskjelligste emner.  Noen kommer tilbake for å tilby et kurs hos oss for slik å kunne dele kunnskapen med andre nordmenn, samtidig som alle kan nyte gode dager i Toscana.  I vår har vi planlagt kurs både i mai og juni. Sted for kurs velges nøye ut slik at det skal bli en god opplevelse, men heller ikke for dyrt.

Først ute er Camilla Roman med yoga-kurs på olivengården, La Fellonica, i mai.

Samme måned planlegger vi kokkekurs med vår italiensk chef, Giuseppe, i Montemagno. Her er ikke dato ennå bestemt, så hvis du er interessert, gi oss beskjed om når du kan komme!

I juni skal Liv Karin Krogseng holde kurs i stresshåndtering. Også hun er opptatt av det gode liv, der balanse i kropp og sjel er et grunnprinsipp.  Her har vi valgt klosteret i den lille “slow city” San Miniato som base.  For deg som er interessert i å være med, sett av dagene 16. – 19.juni og ta kontakt!

For alle kurs som arrangeres i regi av oss, gjelder at deltakerne også får all mulig informasjon av oss om Toscana forøvrig, slik at kursdagene kan kombinerer med feriedager. Pisa er også et knutepunkt for Ryanair i Sør-Europa. Herfra finner man lett rimelige fly til Malta, Sicilia, Sardinia, Portugal, Barcelona, Ibiza og mange flere steder

Comments are closed.