SiToscana

Vi bor i en landsby nært Pisa og kjenner Toscana - vi hjelper gjerne med å finne feriebolig som passer for deg. www.sitoscana.no

Følg oss gjerne på Facebook

Skrevet av Tage den 29. July 2010

Vokteren

Paven passer på

Paven passer på

Det er ikke engang mulig å snike seg ubemerket hjem.  Paven ser deg, selv langt nede i gaten.

2 comments to Vokteren

 • Ann Heid Leine

  Hei Tage ! Ble veldig glad når jeg så at du hadde lagt ut et innlegg……vi var i Montemagno fra 13. -17 juli og har lurt veldig på hvordan det gikk med deg etter at du ble innlagt på sykehus. Vi snakket med Sissel når vi dro lørdag 17. og hun virket svært lettet over at det så ut som du var på bedringens vei. Vi håper virkelig at du er på beina igjen og at dere kan feire 25 års bryllupsdag slik som planagt på det flotte stedet.
  Vi gikk dessverre glipp av middagen – du er selvsagt 110% tilgitt for at du ikke kunne stille..:-) , – hvem vet – kanskje vi får anledning å være med på Tage Cena en annen gang.

  Hils Sissel så mye og si at vi koste oss stort i Montemagno og vi anbefaler SiToscana til venner og bekjente.

  Med vennlig hilsen

  Familien Leine/Lerø , Askøy

 • Pia S. Løken

  Hei Tage og Sissel! Vil også gjerne si at jeg ble lettet når jeg så at Tage hadde lagt ut et innlegg her. Har lurt på hvordan det gikk med deg etter at vi snakket med Sissel da vi var innom Montemagno den 18. juli. Håper det går bra med dere.

  Det var veldig hyggelig å se Montemagno igjen, og søsteren min og svogeren min ble veldig imponert over lille casetta Livia :0) Ser ikke bort fra at de eller vi ønsker å leie det ved en anledning.

  Med vennlig hilsen Pia Skipper Løken,
  på vegne av hele familien.