SiToscana

Vi bor i en landsby nært Pisa og kjenner Toscana - vi hjelper gjerne med å finne feriebolig som passer for deg. www.sitoscana.no

Følg oss gjerne på Facebook

Skrevet av Sissel den 1. February 2011

Fotokurs

Fotokurs på Notodden eller i Toscana? Hvem vil være med?

Jeg har vært på fotokurs på Notodden og lært en masse om digital billedbehandling og utnyttelse av mitt eget kamera. John Arne og Gunn satte normale ord inn i forklaringsmodeller som jeg forsto! Jeg tror veldig mange kunne tenke seg det samme. Og vi tenker at det  kanskje hadde vært en idè å arrangere det i Toscana. Fotodager i varmt klima med deilig mat og vin over gode samtaler om kveldene, hadde ikke det vært noe?

Under er bilde av oss, Gunn, John Arne og jeg, tatt under en av lunsjene våre.

4 comments to Fotokurs

 • Ann Helen

  Jeg blir med, skal bare kjøpe meg et kamera først….

 • Jeg blir med; skal bare bli ferdig med … you know! :-)

 • Louis Nieuwenhuyse

  Bra ide! Jeg har såvidt hatt kontakt med dem via e-post. Kom tilfeldigvis over nett-sidene til dem. Der lå det mange fine bilder fra Toscana. Har selv flere(var heldig her)bilder,fra Toscana. Kunne nok trengt et kurs.

  Mvh. Louis

 • Elin

  God ide – jeg er med til høsten…..!