SiToscana

Vi bor i en landsby nært Pisa og kjenner Toscana - vi hjelper gjerne med å finne feriebolig som passer for deg. www.sitoscana.no

Følg oss gjerne på Facebook

Skrevet av Tage den 29. August 2011

Gjesteblogger: Arbeidende gjest

Edel

Ut på tur - aldri sur!

Etter to måneder som “arbeidende gjest”  i Montemagno er sommeren over for meg for iår.  Jeg tror dette må være den optimale måte for en pensjonist å tilbringe sommeren på!  Været har vært herlig og dagene har gått med til litt arbeid både innendørs og utendørs, men det som gjør “jobben” spesiell er samvær med så mange hyggelig mennesker.

Sissel og Tage er rause og hjertelige mennesker,  og etterhvert mine gode venner.

Men det aller beste er å treffe så mange hyggelige gjester!! Det må være noe spesielt med menneskene som kommer til Montemagno. Alle har til til å ta en kopp kaffe eller et glass vin på terrassen og samtalene har stor variasjon.  Fra dagens turmål til hvor de kommer fra.  Det er ikke få mennesker som har truffet venner av naboen hjemme, eller søskenbarnet til svogerens kusine og andre pussige sammentreff!

Det er alle de glade og positive gjestene som har gjort denne sommeren spesiell for meg,- jeg vil gjerne sende en hilsen til alle jeg har truffet i sommer og gjort “jobben” min til verdens beste sommerjobb!

Hjertelig hilsen til alle jeg har hatt gleden av å treffe, fra Edel.

ps. I “jobben” inngår også herlig dager på stranden med Sissel og spennende MC- turer med Tage!

1 comment to Gjesteblogger: Arbeidende gjest

  • Marianne

    Kult bilde, Edel! Takk for innsatsen du gjør. Vet den blir satt stor pris på.
    Hilsen yngste frk Kulø her i Oslo