SiToscana

Vi bor i en landsby nært Pisa og kjenner Toscana - vi hjelper gjerne med å finne feriebolig som passer for deg. www.sitoscana.no

Følg oss gjerne på Facebook

Skrevet av Tage den 2. May 2012

Ut på tur (aldri sur)

Sissel jobber

Alltid beredt!

Som en del av vår streben efter å leve (enda) sunnere går vi tur.  Naturligvis er tur i Toscana noe annet enn tur i Norge; her slentrer vi en runde i landsbyen.  Som vanlig varer det ikke lenge før telefonen ringer og Hustruen svarer villig vekk.  Jeg nyter solskinnet mens jeg hører fire voksne? Naturligvis Epost Jada vi ordner det, et cetera.

I det siste har ikke været har ikke vært som vi vil at det skal være.  Vi trenger regn, men to uker er mer enn vi er forberedt på.  To uker med regnbyger – skulle tro vi bodde der vi bodde i vårt forrige liv.  Solen skinner jo mellom bygene, og ikke at det har regnet i dag, men vi foretrekker den dypblå himmelen hvor det ikke finnes noen trussel om at en sky skal komme til syne.

Due i skogen

Et minne

I dag går vi gjennom La Venezia og videre innover i dalen.  Terrenget bærer tydelig preg av å ha vært dyrket.  Vi ser terrasser mellom trærne.  Her og der en trapp som forsvinner inn i busker.  I en sving står en due alene på en søyle.  Den er både like vakker som da den var ny, men også uendelig forlatt her ute i skogen.  Ser på en måte stolt inn i fortiden.

Langt om lenge slutter veien i en port.

1 comment to Ut på tur (aldri sur)

  • edel&Louis

    Hei Tage. Så fint beskrivelse av turen gjennom “La Venezia”. Vi gikk også en tur gjennom der, engang vi bodde i Casa della Fonte. Vi må ha sett duen den gangen. Jeg har lett gjennom alle bilde mine, men ingen due. Derimot et bilde av en eller annen helgenen innfor porten til et av de siste husene i La Venezia. Syn at jeg ikke for lagt inn bildet her. Jeg husker at dere snakket ifjor om å lage et tilbud om fotokurs hos dere. Er det skrinlagt?

    Mvh Louis