SiToscana

Vi bor i en landsby nært Pisa og kjenner Toscana - vi hjelper gjerne med å finne feriebolig som passer for deg. www.sitoscana.no

Følg oss gjerne på Facebook

Skrevet av Sissel den 6. September 2012

Damene i gata

Rosina med sin avis

Hva gjør de gamle damene i Montemagno i de varme sommerkveldene? De finner en stol og setter seg til rette i gata. Rosina har sin avis, men tar gjerne en prat når vi kommer forbi. Donatella broderer på en av sine duker mens Franco ikke kan styre sin nysgjerrighet fra vinduet.

Lenge trodde jeg at det ikke eksisterte hage eller terrasse til disse leilighetene og at de derfor de måtte sitte ute i gata. Men etter hvert har jeg skjønt at damene foretrekker å se på livet, prate med forbipasserende og være med der det skjer. Og det selv om bilene nesten sneier føttene når de ruller forbi i de trange gatene.

2 comments to Damene i gata

  • edel&Louis

    :-) JA, og (buona)’SERA sier de og smiler, selv til en turist som ser på dem idet man kommer forbi. Selvfølgelig svarer vi på samme vis!

  • Inger Berger

    Koselig med slike ting om dagliglivet i landsbyen. Alle er vi nysgjerrig enten vi bor i nord eller sør, men vi nordmenn er mer beskjeden og sitter i egen hage lurer på hva naboen gjør.