SiToscana

Vi bor i en landsby nært Pisa og kjenner Toscana - vi hjelper gjerne med å finne feriebolig som passer for deg. www.sitoscana.no

Følg oss gjerne på Facebook

Skrevet av Tage den 7. April 2013

Kakekrigen fortsetter

kake

Appelsinkake med krem, og en americano

Lee kutter kaken

Klar til kamp

Dagens slag i kakekrigen ble utkjempet med en appelsinkake.  Lee plukket først appelsinene i haven.  Derefter laget han kake.  Å bruke frukt fra egen have gir et visst moralsk overtak som det ikke bli lett for Hustruen å overkomme.

Hustruen

Stridslysten

Hustruen, på sin side, tok dette nye slaget med godt humør.  Men ingen kunne unngå å legge merke til at dette er andre gangen på rad at Lee får inn en fulltreffer.  Vi i publikum gleder oss allerede til motangrepet.  Ryktene forteller is-kake stekt i ovn.

Kaken var perfekt stekt, saftig og deilig, og med krem ble den rett og slett utsøkt.

Eftersom Lee tross alt er amerikaner så passer det godt å ikke servere kaffe, men derimot americano.  Som trøst tok vi et lite glass Asti Smpumante da kaffen var drukket opp.

2 comments to Kakekrigen fortsetter

  • edel&Louis

    Ser herlig ut denne kaken, også uten krem vil jeg tro??
    Jeg vil ha :)
    Perfekt stekt JA. Er vel alltid en utfordring —-
    edelSol

  • Det er interessant og kjempefint med kaker på internett, men de smaker ikke så godt da. Jeg registrerer at Lee tar sin oppgave meget alvorlig, og at Hustruen smiler av det hele. Psykologisk krigføring kan man vel kalle det.