SiToscana

Vi bor i en landsby nært Pisa og kjenner Toscana - vi hjelper gjerne med å finne feriebolig som passer for deg. www.sitoscana.no

Følg oss gjerne på Facebook

Skrevet av Sissel den 13. February 2014

SiToscana utvider

For at servicen til gjestene våre skal bli enda bedre har vi knyttet til oss en ny partner i SiToscana, Gunn Skarlo. Hun har nettopp flyttet fra Norge og er begynt å jobbe ut fra kontoret vårt i Montemagno. I dag fikk hun bevis på at posten kommer fram også i Italia.

Det er ikke første gang Gunn er i Italia. Med flere ferieoppphold og ett langtidsopphold på seks måneder vet hun sånn noenlunde hva hun går til. Hun forstår allerede en god del italiensk og ligger i hardtrening for å lære mer. Å kunne språket er veldig viktig for SiToscana da vi har tett kontakt med de italienske huseierne våre. Dessuten kan man gå glipp av mye moro hvis man ikke forstår språket. Forrige uke var vi på besøk og presenterte Gunn for første gang. Det ble invitasjon til ‘pranzo’ og mye italiensklæring for henne sammen med Clara og Roberto på Borgo di Alica.

Den store lidenskapen til Gunn er fotografering. Vi bruker mange bilder på nettsidene våre og tar de aller fleste bildene selv.  Ofte kommer det hyggelige tilbakemeldinger nettopp på grunn av bildene. I tillegg til å vise ferieboliger forsøker vi å dokumentere det vakre landskapet og morsomme episoder fra reisene våre rundt i Toscana. Vi tror nok at Gunn skal få utløp for fotolidenskapen sin her sammen med oss.

Ved siden av å fotografere skal Gunn svare på henvendelser fra folk som vil leie feriebolig i Toscana, utvikle nettsidene våre, skrive i bloggen, oppdatere Facebook-siden vår med spennende nyheter og gi informasjon til gjestene våre.

Gunn sin kontaktinformasjon finner du på nettsiden vår: Kontakt oss

2 comments to SiToscana utvider