SiToscana

Vi bor i en landsby nært Pisa og kjenner Toscana - vi hjelper gjerne med å finne feriebolig som passer for deg. www.sitoscana.no

Følg oss gjerne på Facebook

Skrevet av Sissel den 23. November 2014

Bursdagsfeiring i Montemagno

Gjesteskribent Edel Vedaa:

Olivenhøst i Montemagno

Olivenhøst i Montemagno

Som mangeårig arbeidende gjest hos SiToscana var det naturlig for meg å feire min 70-årsdag i Montemagno.

Med god hjelp av Sissel fikk jeg innstallert venner og famile fra Norge, 21 i tallet, i Montemagno og omegn. Venner i Montemagno var selvfølgelig også invitert så det ble 30 personer til middag.

Edel ønsker velkommen til fest

Edel ønsker velkommen til fest

Casa del Sedio som har en stor stue og terrasse med nydelig utsikt, ble valgt for festmiddagen. Terrassen passet ypperlig til en velkomst med Prosecco i glasset og strålende sol og utsikt til Pisa.

Prosecco på terrassen

Prosecco på terrassen

Silvia, tidligere kokke på circolo i La Corte, laget en fantastisk italiensk 5-retters middag. Vin er en selvfølgelig del av italiensk middag så vi hadde vært på Ipercoop og handlet noen gode vinsorter! Et glass av Tage’s hjemmelagede Limoncello satt et godt punktum for en bursdagsmiddagen.

 

Prinsesse for en kveld

Prinsesse for en kveld

Gode venner og familie i festhumør, god mat og god drikke ….. hva mer kan en ønske seg i bursdagsgave …. og at det attpåtil var i Montemagno …..!!!!

Stor takk til Sissel, Gunn, Bodil og Tage som hjalp meg å få dette til !

Edel

PS. Dette kan anbefales (behøver ikke engang bli 70 år for å ha en fest )

Utsikt fra Casa del Sedio

Utsikt fra Casa del Sedio

 

3 comments to Bursdagsfeiring i Montemagno

  • Det så veldig artig ut, Edel. Det var vel fortjent at du fikk feire dagen din på denne måten. Stor klem og de beste ønsker og gratulasjoner fra meg! Montemagno ER et fint sted å feire bursdag på!

  • Merete Kosberg

    Så kjekt Edel! Gratulerer på etterskudd!
    Klem fra meg!

  • Feiring av bursdager og alle andre dager i Italia anbefales! Sissel ordnet oss en koselig vingård i juni 2014 hvor vi var samlet 20 stk og det ble et minne for livet. Vi hadde mimre-kveld i Oslo i helgen med noen av de som var med og tilbameldingen er : når skal vi gjenta dette? Se min blogg for bilder og info.
    Mvh Lisbeth