SiToscana

Vi bor i en landsby nært Pisa og kjenner Toscana - vi hjelper gjerne med å finne feriebolig som passer for deg. www.sitoscana.no

Følg oss gjerne på Facebook

Skrevet av Tage den 30. May 2007

Giro Italia

I halvannen uke har vi hatt besøk av en Honda Pan European ST 1300 og en Yamaha FJR 1300 (med tilhørende driftspersonell). I går var det Chianti som sto på menyen. Vi lærte to ting: En BMW R1150GS er mer egnet til de svingete veiene vi har her enn de store syklene er. Dernest at på Villa Miranda (Radda in Chianti, 0577/738021, N43°29’21.3” E11°23’23.8”) kan man spise veldig godt (helt usedvanlig godt, faktisk), men det koster. Ikke mindre enn hundre euro for lunch til tre! Men maten var fantastisk.
Vi krysset Chianti to ganger (fra vest mot øst og tilbake); naturligvis var vi i Radda, i Greve og Castellina. Og i Volterra helt til slutt for å beundre det romerske teateret og Porta Diana. Klikke på kartet for å se fler detaljer.

Lødag var det TiSlottsDalen og forrige søndag Marmor. Så jeg har hatt med meg de to andre syklene både høyt og lavt, i alle hjørner av Toscana, og inn i Emilie Romana (for å komme opp til Abetone fra “Baksiden”. Derfor er det ikke bare Giro Toscana.

I dag drar de tilbake til Norge. Håper ferien var bra, at veiene var gode, maten bedre enn den på veikroene i Norge, og opplevelsene anderledes enn de charterturer kan tilby. Velkommen tilbake – Toscana har fremdeles mye å by på.

Comments are closed.