SiToscana

Vi bor i en landsby nært Pisa og kjenner Toscana - vi hjelper gjerne med å finne feriebolig som passer for deg. www.sitoscana.no

Følg oss gjerne på Facebook

Skrevet av Sissel den 4. November 2009

Shopping i design

Designershopping i nydelig søndagsvær

Designershopping i nydelig søndagsvær

Barn leker under skiltene til Furla og Dolce&Gabbana

Barn leker under skiltene til Furla og D&G

Vi fant, vi fant! Barberino Designer Outlet! Dette er kanskje kjent for de fleste andre, men bare ikke for oss som bor her like ved, at det finnes en liten “by” bare for de som elsker å selge og handle varer av berømte merker.   Byen er bygget opp fra grunnen av kun for dette formålet med fine små hus, gater og broer over den lille elva.

Det som fikk oss til å ta denne søndagsturen på motorsykkelen vår, var at vi hadde hørt at det  fantes mc-klær der, god kvalitet til gode priser. Og den var der, den lille mc-butikken med øredøvende metallisk musikk, inneklemt mellom de virkelige merkebutikkene. Vi fikk kljøpt oss noen hansker før bråket ble for mye for oss.

Vi vandret stumme rundt om i de små gatene med vakre husfasader i mange farger. Det krydde av f olk overalt, svært mange hadde funnet veien til det shopping-paradiset på denne søndagen. Og vi kunne ikke hjelpe for det, vi ble litt imponert. Selv om vi ikke er så optatt av merkene, skjønte selv vi at det var mye av høy kvalitet. Og når prislappene forkynte store rabatter, bestemte vi oss for at hit må vi komme igjen en annen gang – med bil!

Hvis du vil vite mer, kan du se på byens web-side.  Og har du ikke bil, kan du bare ta bussen, som går to ganger om dagen fra jernbanestasjonen i Firenze.

Men husk å ta med deg penger…

PB014647_outlet_bro_700

Comments are closed.