SiToscana

Vi bor i en landsby nært Pisa og kjenner Toscana - vi hjelper gjerne med å finne feriebolig som passer for deg. www.sitoscana.no

Følg oss gjerne på Facebook

Skrevet av Tage den 24. November 2010

Hårføner

Italiensk garderobe

Jeg er ikke den rette til å uttale meg om hva det betyr og innebærer å være manndig.  Kanskje nettopp derfor må jeg kunne få rapportere fra herregarderoben på treningsstudioet Hustruen tar meg med til flere ganger i uken.

Tre ting er ganske anderledes enn i Norge.

Det første er at dusjen er lite i bruk.  Det synes som om Italienere ikke er vant til å dusje andre steder enn hjemme.  De fleste skifter til andre “treningsklær” og drar hjem for å dusje.  De (svært) få som dusjer, de har med seg morgenkåpe!  Inne i dusjen er det båser med dør.  Dermed kan man dusje uten at noen annen mann ser en naken.  Kanskje er det viktig.

Det andre er at studioet stiller med hårfønere.  Og stort speil.  Nå har jo jeg de siste 20 årene hatt kort hår, men likevel finner jeg det litt, vel, uvant.

Det tredje er at over speilet ved fønerne henger det et reglement.  Der slås det først fast at det ikke er anledning til å bruke medbrakt føner.  Derefter presiseres det at det ikke er anledning til å bruke føneren i mer en åtte minutter.

Mer er det ikke å si om den saken.

4 comments to Hårføner

 • Ann Helen

  Fantastisk!
  Det er de små kuriositetene som kan gjøre selv et treningsstudio verdt et besøk…

 • Edel Vedaa

  Jeg er så glad for at du endelig får orden på håret ditt, Tage!

 • Marius

  Nå KAN jeg jo forstå at de færreste svinser rundt nakne i en garderobe der det står en storvokst nordmann med kamera, da….:-)

 • Guri-Inger

  Kanskje du er misunnelig fordi du ikke har morgenkåpe?