SiToscana

Vi bor i en landsby nært Pisa og kjenner Toscana - vi hjelper gjerne med å finne feriebolig som passer for deg. www.sitoscana.no

Følg oss gjerne på Facebook

Skrevet av Sissel den 2. June 2012

Norske brødskiver

I kveld var det fest i huset. Hjemmebakt grovbrød bakt av mel fra Norge med Mills kaviar på tube og brunost skåret med ekte ostehøvel. Brødet ble laget av meg i ettermiddag. Lee kom med pållegget som gaver fra hans Norgestur. Det klaffet så godt at vi like godt sløyfet den italienske middagen og gasset oss med norske brødskiver istedet. Det eneste problemet ble, hva drikker man til? En chianti eller en hvitvin fra Sardinia? Det ble ingenting, brunosten passet liksom ikke til noen av delene. Men godt var det!

7 comments to Norske brødskiver

 • Marianne Jørgensen

  Sissel du kan prøve ROSE!!

  God sommer, kanskje vi sees i oktober…!

 • Rosèvin? Ok, kanskje neste gang.
  Det hadde vært fint å treffe deg igjen, så ta kontakt!

 • Edel

  Det er sannelig forskjellige problemstillinger ,,,,
  Jeg ville sett det andre veie
  n,- hva passer å spise til en god Rose?????

 • Tja, det må jo være hjembakt brød med brunost! Siden rosèvin ikke er vanlig hos oss, tror jeg jo på det som blir anbefalt. Foreslår at vi kjøper en flaske og prøver når du kommer hit snart igjen.

 • Merete

  Jeg drikker ikke melk til hverdags, men til ferskt grovbrød med brunost er det et “must”! Tror jammen det blir brødbakst i morgen – og en handletur for å kjøpe brunost! Takk for tipset :-)

 • Det var mye nostalgi her i går med de brødskivene. Livia likte brødet bådet med og uten brunost. Kaviaren ville hun ikke smake på.

 • karin hansen

  Hei, De brødskivene så virkelig gode ut, Sissel. Det er da varm kakao som er aller best til brødskive med brunost… og gjerne med en liten skvett baileys i :-)